Super Jacker – Hogyan növelheted a forgalmadat a közösségi médián keresztül

Ha a forgalmad egy részét a közösségi médiákon keresztül szerzed akkor a Super Jacker nevű eszköz nagyban tud neked segíteni. Nézd meg a következő videot amelyben megtudhatod hogyan.

Ha közösségi médiával foglalkozol akkor tudnod kell hogy a hasznos érdekes tartalmak megosztása a legfontosabb. Nem lehet elérni jó eredményeket ha a közösségi média tevékenységed csak abból áll hogy posztolgatod az ajánlataidat a Facebooon és egyéb közösségi oldalakon.

Értéket kell közvetítsél. Természetesen ezt rendszeres blogolással el tudod érni de sajnos még sincs elég időd arra sokszor hogy új és új tartalmakat tegyél fel a blogodra, ezért hogy ne mindig ugyanazokat oszd meg mások tartalmait is megosztod. Bizony ám de abból neked nem sok forgalom jut ha mások tartalmait osztod meg.

Viszont láthatod a videoban hogy erre is van megoldás. Forgalmat tudsz irányítani bármire (blogod, affiliate linked, webshopod, stb.) máso kasznos tartalmainak a megosztásával.

Super Jacker használati útmutató

super jacker vasarlasd

Ha még nem vásároltál Jvzoo-n nyugodtan keress meg Facebookon és segítek Facebook: https://www.facebook.com/bodnar.attila.14

Továbbajánlási jutalék:

Bárki aki megvásárolja tőlem a Super Jacker programot 50 százalék továbbajánlási jutalékot kap azonnal minden eladása után a Paypal számlájára. Ha rendelkezel Jvzoo affiliate fiókkal itt kérheted a továbbajánlási lehetőséget tőlem https://www.jvzoo.com/affiliates/info/271121

Azonnali (instant) kifizetést csak a programot megvásárlóknak adok, mindenki más késleltetett kifizetést csak (vagyis 30 nap után).

Használd a Super Jacker programot akár saját terméked promotálására, akár pont a Super Jacker promotálására mindenképpen hasznos.

Tipp a promotálásra: Ha tovább szeretnéd ajánlani jutalékért a Super Jackert akkor nyugodtan használd az én promóciós videoimat, használati útmutatót stb és természetesen a programot hogy sikeresen továbbajánlhasd. Minden egyes eladásod után 13 dollár jutalékot kapsz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *